Komu je konferenca namenjena?

Davčno finančna konferenca, ki se je vsako leto udeležuje več kot 200 obiskovalcev z različnih področij Slovenije, vodilnih kadrov, finančnih direktorjev, vodij računovodstva, kontrolinga in strokovnjakov za področje davkov, financ in računovodstva na enem mestu ponuja pregled novosti, zanimivosti in dobrih praks z davčnega, računovodskega, finančnega področja in področja nadzorovanja ter vodenja procesov v podjetju.

Pridružite se nam na Davčno finančni konferenci 2024, ki bo 10. in 11. oktobra v Portorožu!

Kaj pridobite z udeležbo?

Aktualne in vroče teme

Spoznali boste najbolj aktualne teme in novosti, hkrati pa tudi primere dobrih praks.

Okrogle mize

Program konference bogatijo tudi okrogle mize z vodilnimi slovenskimi managerji in vrhunskimi strokovnjaki.

Nekaj zase

V programu boste našli tudi zanimive tematike za vaš osebni razvoj in učinkovitost.

Organizatorji in partnerji

Davčno finančna konferenca 2024 poteka v soorganizaciji Planet GV, d.o.o. in Advico-Frk, d.o.o. ter partnerstvu iConsult.

 

Medijski partner

Revija DENAR je slovenska strokovna revija o davkih. Ste finančnik, računovodja, davčnik, pravnik ali poslovodni delavec? Branje revije DENAR vam bo prineslo davčne prihranke. V reviji boste našli vse, kar potrebujete, da boste na tekočem s spremembami na davčnem področju, opomnike in premisleke o aktualnih zadevah, pa tudi druge koristne informacije in zanimivosti s področja davkov.

 

Sponzor

 

Davčno finančna konferenca ponuja priložnost tudi za druženje in mreženje v družbi več kot 200 strokovnjakov z različnih področij Slovenije!

Pridite v odlično družbo in pridobite odlične priložnosti za strokovno izmenjavo mnenj, gradnjo novih vezi in poznanstev tako v okviru strokovnih predavanj, diskusij kot tudi v nekoliko bolj sproščenem vzdušju med odmori in ob večernem druženju.

Izberite si svojo kotizacijo zdaj

Rezervirajte si svoje mesto na Davčno finančni konferenci 2023!