Izstopite iz množice, postanite partner

Podpiranje konference v obliki sponzoriranja dogodka, je eden izmed uspešnejših načinov tkanja novih poslovnih priložnosti oziroma negovanja obstoječih poslovnih partnerstev. Mreženje in osebna poznanstva so vedno bolj pomemben element pri sklepanju novih poslov.

Poleg usmerjene predstavitve ciljni skupini in kakovostne izrabe časa, ki ga boste namenili interakciji z udeleženci, si kot sponzorji dogodka gradite in utrjujete vašo prepoznavnost na slovenskem trgu. Hkrati pa vam prisotnost na dogodku omogoča izvajanje različnih aktivnosti, ki vam omogočajo takojšnjo povratno informacijo udeležencev o vaših izdelkih ali storitvah…

Ne skrivajte se v ozadju, stopite v ospredje! Za vas imamo pripravljene različne oblike sponzorskega sodelovanja. Skupaj z vami pa lahko razvijemo tudi pakete, prilagojene vašim aktivnostim in željam..

Za vse nadaljnje informacije glede partnerstva kontaktirajte:

Za vse nadaljnje informacije glede sponzorstva kontaktirajte:

Gregor Bajželj, vodja ključnih strank
+386 1 309 44 15
gregor@planetgv.si

OGLEJTE SI PARTNERSKE PAKETE DAVČNO FINANČNE KONFERENCE

Sponzorji

 

Medijski partner

 

Uradna kava

 

Partner dobrega počutja

 

Stanovska partnerja

 

Vsebinska partnerja

 

Organizatorja

 

Zakaj je dobro biti v naši družbi?

Tako, kot sem že vajen z vaše strani, se je tudi tokrat celotna Planet GV ekipa izkazala s svojo hitro odzivnostjo, kreativnimi idejami, visoko stopnjo profesionalizma in neverjetno pozitivno energijo. Veselim se nadaljnjih projektov z vami!

Gregor Mesarić, višji svetovalec za prodajo

Agilcon

Veseli smo, da imamo možnost sodelovanja s Planet GV na dogodkih, ki prispevajo k razvoju kadrovskega področja v Sloveniji in širše. Ker tudi sami verjamemo in vlagamo v razvoj posameznikov v organizacijah, nam je sodelovanje s Planet GV ključno povsod tam, kjer smo lahko ob naših potencialnih strankah s kvalitetno vsebino.

Jaka Matičič, vodja prodaje in marketinga

B2 IT d.o.o.

S podjetjem Planet GV sodelujemo na področju sponzoriranja dogodkov, ki so vsebinsko povezani z našo dejavnostjo, t.j. digitalizacija kadrovskih in delovnih procesov v podjetjih in organizacijah različnih velikosti. Na Četrti poti se zavedamo kompleksnosti tovrstnih procesov in tako kot
so zahtevne stranke do nas, smo tudi mi do naši partnerjev, vse z rezultatov. Ker vsebinski marketing temelji na dobri vsebini, je vključevanje sponzorjev v programski del dogodkov ključnega pomena za
gradnjo dolgoročnega sodelovanja, še posebno, če so vsebine strokovne in ne komercialno usmerjene. Tega se na Četrti poti zavedamo, zato smo s Planetom GV hitro našli skupni jezik in se veselimo sodelovanja še v prihodnje.

Katja Kavčič, vodja marketinga

Četrta pot, d.o.o.

Strokovna, prijazna, hitro odzivna ekipa Planet GV je vse kar si lahko od partnerja pri organizaciji dogodka lahko želiš. V veselje in zadovoljstvo nam je bilo sodelovati z vami. Se vidimo!

Vladimir Manasijević, direktor

MarkIT d.o.o.

Preverite katera podjetja so v preteklosti že sodelovala z nami